4 gîtes met moduleerbare capaciteit

Ferme du Vieux Chêne is flexibel! Daardoor vind je bij ons altijd wat je zoekt. Dankzij de mogelijkheid om onze gîtes te combineren, beschik je over zoveel ruimte als je nodig hebt. Het maakt niet uit hoe groot je groep, wij kunnen tot 41 personen verwelkomen. Geniet van een comfortabel verblijf, bijvoorbeeld in het salon met open haard, de grote eetruimte of de terrassen met barbecues. Winter of zomer, altijd welkom!

Reserveer gîte 1

Met z’n eigen tuin, dichtbij de speelzaal en een (niet-aanpasbare) capaciteit van 18 personen is de kleinste van onze twee gîtes groots in gemak. Het interieur is uitnodigend, comfortabel, en biedt je alle rust die zo typisch zijn voor onze mooie regio.

Vlei je neer in het pas gerenoveerde salon, ga met de hele groep samen aan tafel in de grote eetruimte, of organiseer een leuke groepsactiviteit. Maar bovenal, herontdek het plezier van « the easy life », relaxed en ver weg van de drukte van de stad.

Reserveer online
Boek onze gîtes apart

Reserveer gîte 3 en 4

Met de hele familie op vakantie? Da’s geen probleem dankzij de combinatie van onze twee grootste gîtes, goed voor maximaal 23 personen. Ze zijn met mekaar verbonden via een gemeenschappelijke binnendeur.

Dit praktische vakantiehuis van ongeëvenaard formaat zal je verrassen met zijn gezellige, familiale sfeer.

Ouders, grootouders, kinderen en kleinkinderen, iedereen welkom! Voor lange winteravonden, knus met z’n allen samen. Of om tijdens mooie zomerdagen te genieten van de grote tuin en de speelzaal.

Reserveer online
Boek onze gîtes apart