De stallen

Of u nu de boerderij bezoekt of in onze prachtige streek woont, aarzel niet om onze stallen te komen ontdekken. Onze paarden, onze 2 kleine pony’s en onze 2 ezels heten u van harte welkom!

Onze zeer ruime boxen geven uw paard alle comfort aangepast aan uw paard.

Of u nu of uw kind zijn eerste ervaringen wilt opdoen of ruiter bent, u bent van harte welkom!

Initiatie en aanpak

Tijdens uw verblijf bieden wij u kleine initiaties aan voor kinderen. Verzorging en trimmen van de pony’s en diverse spelen in de piste (slalom, bars op de grond, balspelen, ponys games, enz.)

Verzorging en trimmen horen bij het leven op de boerderij, alle kinderen kunnen gratis deelnemen.

Prijs voor de spelen en ponys games: 10 € / kind

Debegeleide wandeling op anvraag

Tijdens uw verblijf, maar ook het hele jaar door voor kostgangers, kunnen wij u vergezellen op uw uitstapjes. Om als uw gids te dienen, om u gezelschap te houden of gewoon om uw passie te delen.

Voor de allerkleinsten helpen onze pony’s, Chanelle en Kaoline, evenals onze 2 ezels, Panpan en Gamin u graag onze mooie streek te ontdekken. Wij bieden gezinswandelingen, wandelingen voor ouders en pony- of ezeltochten voor kinderen.

Prijs: 15 € / kind

op aanvraag

Je hebt het begrepen, op de Ferme du Vieux Chêne is de passie voor paarden zeer aanwezig! We doen er alles aan om ze een goed gevoel te geven. Aarzel dus niet om met ons contact te nemen als u niet heeft gevonden wat u zocht.